Sitemap|Disclaimer| 

Nieuws

- P2000 Alarmeringsystemen BV wint aanbesteding voor paraatheid- en beschikbaarheid systeem Zaanstreek Waterland. VrZW kiest voor het PreCom systeem

- Rode Kruis Noodhulpteams worden voorzien van PreCom

- P2000 Alarmeringsystemen BV wint aanbesteding Paraatheid in beeld. Brabant Zuid Oost kiest ook voor het PreCom systeem

- Brandweer Gooi en Vecht kiest voor PreCom

- Veiligheidsregio Midden en West Brabant start met gebruik PreCom App

- Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond start met uitrol PreCom

- Webshop IVC: P2000 vernieuwing is geopend. PreCom bestellingen kunnen uit deze landelijke aanbesteding worden besteld. Registreer op https://2-way.nl/webshop/

- Nieuw in het assortiment: P2000 op HDMI

 

P2000Shop

Verzend informatie

De zending wordt vervoerd door TNT Post. Als u op het moment van aanbieding van de zending niet aanwezig bent, dan zal deze de volgende werkdag nogmaals worden aangeboden. Wanneer de chauffeur van TNT Post u niet thuis treft, laat hij een bericht achter, hierop wordt aangegeven wanneer de volgende aanbieding zal zijn. Vaak wordt dan ook een dagdeel aangegeven. Als ook de tweede uitreikpoging niet kan worden uitgevoerd is het pakket op te halen op het TNT postkantoor of service balie.
Wanneer u na 5 dagen na bevestiging van het verzenden van uw bestelling nog niets heeft ontvangen vragen wij u om contact met ons op te nemen.

Naast de standaard rembours versturing bieden we nog twee andere mogelijkheden van betaling. Hieronder worden alle drie de mogelijkheden kort beschreven.

- Rembours zending(standaard): De verzending geschiedt direct na het bestellen, het pakket dient bij ontvangst te worden betaald aan de postbode of op het TNT postkantoor. De meerprijs hiervan bedraagt 15,50 euro.

- Verzekerde zending: De verzending geschiedt direct na het ontvangst van uw betaling. Het pakket wordt verzekerd verstuurd. De meerprijs hiervan bedraagt 10,50 euro

- Onverzekerde zending: De verzending geschiedt direct na het ontvangst van uw betaling. Het pakket wordt onverzekerd verstuurd en is op risico van de besteller. De meerprijs hiervan bedraagt 8,60 euro.

Als u een keuze maakt uit een van de laatste twee, kunt u dit aangeven bij uw bestelling als extra informatie. In deze gevallen vragen wij voor een vooruit betaling van het volledige bedrag. Het totale bedrag kunt u dan overmaken naar onze rekening: 44.94.78.718 t.n.v. P2000Shop te Diessen onder vermelding van uw bestelling, uw naam en adres gegevens.

Voor bestellingen buiten Nederland vragen wij altijd een vooruit betaling, de meerprijs is afhankelijk van het land waar de bestelling naar verstuurd moet worden. Om een internationale betaling uit te voeren heeft u een BIC en IBAN nummer van ons nodig, dit zijn respectievelijk: NL03ABNA0449478718 en ABNANL2A.